onsdag 12 augusti 2015

Vad fan är det för fel på folk?


Det har väl knappast undgått någon att två personer knivmördades inne på IKEA i Västerås i måndags. Gärningsmännen var två asylsökande eritreanska män från ett boende i Arboga.

Nu så är ju ett mord lika illa vem som än begår det, men jag måste säga att de där två herrarna har ett intressant sätt att visa sin tacksamhet mot det land som har tagit dem under sina vingar...


Eftermälet är dock lite märkligt. Det ska anordnas ett fackeltåg "mot rasism" och polisen utökar bevakningen av flyktingboenden i regionen.

Huruvida man tänker vidta åtgärder för att oskyldiga shoppare inte ska behöva slaktas i köpcentrum framgår inte.


Det är både fascinerande och djupt tragiskt att våra styrande politiker och våra massmedier inte försätter en chans att få banka in i oss svenskar hur rasistiska vi är. Det spelar ingen roll vem som har ställt till med vad, det är ständigt vi svenskar som "kränker".

Samtidigt så är man inte det minsta intresserad av att ha koll på vad det är för personer vi släpper in i samhället. Deras mentala hälsa, eventuell kriminell belastning eller om de kan ha kopplingar till terrorgrupper tycks vara fullständigt skit samma.
Det är bara att släppa ut alla i samhället utan att ha en aning om vad de tar sig för eller befinner sig och om någon har funderingar i ämnet så skriker man högt om rasism, kränkning och "mörka krafter".

Helt jävla sanslöst...




Nåja, nog om det där.

Då vädret den senaste veckan har varit lite vackert sensomrigt - till skillnad från monsunregnen jag fick utstå under semestern - så har jag haft möjlighet att vistas ute en del kvällar och till och fått mig ett par foton.



 
 
 
 



Inga kommentarer: