söndag 26 augusti 2012

Sport är slitsamt...

... eftersom man lätt får tennisarmbåge av att ständigt föra ölburken till munnen.

I lördags bevistade jag och några bekanta en liten turnering i fyllefotboll som hölls på en gräsplan i närheten. Ett ganska trevligt sätt att fördriva en lördagseftermiddag på.


 
 
 
 
 
 
 



Apropå någonting helt annat så läste jag idag i tidningen att mer än hälften av platserna på säkerhetsavdelningarna på fängelserna Hall, Kumla och Saltvik stod tomma under 2011, vilket kostade skattebetalarna 50 miljoner.
Det är väl inte direkt förvånande då vissa delar av landet - Malmö exempelvis - är fullt av slödder som borde sitta inlåsta istället för att ränna omkring på gatorna och skjuta vilt omkring sig. Fyllde man Kumlabunkern med dessa (gärna fastkedjade i väggen) så skulle man nog bespara skattebetalarna åtskilligt mer än 50 miljoner...

"Men man kan väl inte kedja fast folk i väggen, det är ju inte humant", säger nog en del.
Jag anser dock att det kan man visst göra, det finns folk som förtjänar en sådan behandling.
Ett exempel är de två riktiga karlakarlar som i lördags natt överföll en 20-årig kvinna i Stockholm. Hon blev nedslagen och som avslutning så pissade en av "männen" på henne.

Om man behandlar sina medmänniskor på det sättet så förtjänar man inget bättre än en kedja i väggen och en skål hundfoder om dagen...


Inga kommentarer: