onsdag 23 september 2009

Förvirrad AB

Den senaste tiden har jag börjat göra en massa konstiga saker - i nyktert tillstånd.
En morgon för några veckor sedan så skulle jag slänga soporna på väg till jobbet och lämnade lägenheten med två kassar. När jag kom in på min arbetsplats hade jag en kasse i handen - full med sopor. Gissa var min matlåda hade hamnat...
Förra veckan klev jag in i duschen med glasögonen fortfarande på och senast idag så skulle jag brygga kaffe när jag kom hem och lyckas av någon märklig anledning slänga det gamla sumpfyllda filtret i tvättkorgen.

Listan över den senaste månadens fadäser kan göras betydligt längre och jag börjar bli seriöst oroad över min mentala hälsa. Det finns det antagligen fler som är men skit samma.
Jag funderar på om det är en "hösttrötthet" eller om jag börjar bli senil på allvar.

"Hellre Parkinsson och spilla ut halva groggen än Alzheimer och glömma vad man ställt den" lyder ett gammalt talesätt, och jag börjar fan fundera...

Efter maten hade jag tänkt att ta mig en promenad och sedan ett bad, men nu börjar jag tveka om jag vågar det. Tänk om jag gör det i fel ordning och börjar traska runt kvarteret med endast hårschampo på kroppen, sånt kan man ju bli arresterad för.

Rubriken i tidningen skulle lyda: "33-årig blottare skyllde på senilitet". Sånt ser lite illa i CV:t.
För jobba lär man ju få fortsätta med ända tills man är så senil att man inte begriper hur lite man egentligen får i pension.

På mitt nuvarande arbete och de flesta jag har haft innan så har jag haft vissa krav på mig att ha en viss koll på vad jag sysslar med så det är nog kört.
Däremot så öppnas ju möjligheten för ett karriärbyte. Det borde väl finnas plats för en till förvirrad hönshjärna i mitt kommunfullmäktige...?

Inga kommentarer: