torsdag 17 september 2009

Kvack!

Nu är det dags att klättra upp på de där höga hästarna igen - enbart för att jag tycker att det är kul. :)

"Svenska Hollywoodfruar" är ett program jag aldrig kommer att följa, främst för att jag inte vill riskera att kräkas i min soffa. Men som alla andra meningslösa serier så får den och dess puckade deltagare enorm uppmärksamhet i media.

En av damerna i denna serie vid namn Anna Anka skriver på en debattsajt ”Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet” och "Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen." Bland annat.

De värderingar hon luftar hade vi här i norden för 200 år sedan, vi har utvecklats en smula sen dess. Hon skulle kanske trivas i Iran?

Man får gratulera fru Anka till två saker. Dels till att ha det roligaste namnet på den här sidan Jupiter och dels till att cementera samtliga fördomar om korkade blondiner som man kan tänka sig.

"Det är synd om svenska män. De gifter sig med snygga kvinnor som snabbt blir oattraktiva", skriver hon vidare.
Lilla gumman, du blir inte snyggare av Botox. Bara så att du vet. Du hade lika gärna kunnat ha en skruv i nacken och vrida åt ett varv för varje år som går.
Jag gissar att skinnet spricker i 55-års åldern, och då får vi äntligen se uppföljaren till serien "V".

Attraktion och antalet rynkor har inte så mycket med varandra att göra, däremot så blir en korkad person alltid oattraktiv oavsett hur mycket Botox och silikon denne försöker kompensera med.
Hennes man Paul Anka som för övrigt också verkar behandla ansiktet med strykjärn varje morgon hade sin storhetstid långt innan hon var en glimt i sin mammas öga vilket ju gör att man kan börja fundera på om det inte finns lite andra preparat med i spelet också...

Med både barnflicka och hundskötare så blir det en massa tid över till sådana väsentliga saker som att spendera makens pengar och ställa upp i idiotiska tv-program. Arbete är ju inte att tänka på eftersom det är mannens uppgift, dessutom så kan man ju få lite smuts under naglarna och sånt går ju inte för sig. Då skulle ju hennes personliga nagelteknolog (jo, hon har en sån) få jobba dubbla skift.

"Jag vill bli en förebild för svenska kvinnor" säger fru Anka.
Det är lugnt, du har redan gjort något föredömligt. Nämligen att emigrera.


Så varför inte skrota programmet och ge fan i att ge idioten mediautrymme?
Låt Paul och Anna guppa runt i sin lilla rosa ankdamm medan Aqua´s gamla hit ljuder i bakgrunden:

"I´m a Barbie girl in a Barbie world. Life in plastic, it´s fantastic."

Inga kommentarer: