söndag 12 december 2010

En smällkaramell

Idag är det söndag och jag är sensationellt bakfull. Jag och en kamrat drack ett halvt bryggeri hemma hos mig och fortsatte sedan ner på krogen där vi fortsatte att spola i oss. Detta får jag lida för idag...


Igår sprängde sig en idiot i luften i Stockholm. Det var tydligen rena slumpen som gjorde att endast en av de sex rörbomber han hade på sig exploderade. Strax innan idioten förpassade sig till historien så skickades ett meddelande till TT och Säpo som kortfattat gick ut på att Sverige skulle få lida för att man inte hade bestraffat Lars Vilks och att vi har trupper i Afghanistan.
Detta skulle av de flesta människor klassas som ett praktexempel på terrorattentat med politiska och religiösa förtecken, men i den lilla ankdammen Sverige kan man inte ta sådana ord i sin mun. Vi lever ju i Bullerbyn där alla är snälla mot varandra och dricker saft varje dag...
Vår statsminister - Fredrik den fege - sade på en presskonferens att "sprängningarna och hot-mailen kan höra ihop, men man bör inte dra förhastade slutsatser".
Nej, det var säkert en slump och det kommer nog inte att upprepas igen.
Det var väl bara ett sånt där "möte mellan människor" som beror på det svenska samhällets strukturella rasism.

I en artikel på Newsmill skriver en medlem i Ung Vänster: "Det är nu viktigare än någonsin att ställning mot rasism."
Jag skulle vilja vet vad rasism och religiösa galningar har med varandra att göra.
Är det för övrigt inte en smula diskriminerande att försöka spränga så många julshoppare som möjligt i luften, eftersom julfirandet har kristna rötter?

Själv är jag inte ett dugg förvånad över att något sånt där händer eftersom vi i Sverige har en lång tradition att släppa in folk som vi inte har det minsta koll på. Identitetskontrollen är obefintlig och när man väl har tagit sig hit så kan man göra precis som man vill.
Dessutom så kan man ju fundera på vad som egentligen lärs ut i olika religiösa samlingslokaler och friskolor. Har Säpo någon koll på det eller är de upptagna med att hålla reda på vilka som eventuellt kan tänkas hysa sympatier för Sverigedemokraterna?

Nu så ska man inte peka ut någon speciell grupp, vilket jag heller inte gör. Jag konstaterar bara att religiösa dårar inte har någon plats i ett civiliserat samhälle.

Är man förresten inte jävligt misslyckad som självmordsbombare om man bara lyckas ta livet av sig själv?
Han lär få en liten chock när han anländer till himlen och konstaterar att de där 72 oskulderna är feta, svettiga och håriga karlar som är allt annat än oskuldsfulla. Evigheten blir jävligt lång om man ska tillbringa den med något hårt i arslet.

Inga kommentarer: