söndag 5 april 2009

Lite svammel

Jag ska snart åka iväg och smaska i mig en tårta och i väntan på klockan så kikar jag runt på lite nyhetssiter på nätet.

Galningarna i Nordkorea har provskjutit en missil som ska ha kapaciteten att nå till USA vilket givetvis har väckt omvärldens vrede. USA:s president kläckte ur sig: "Nordkorea måste lära sig att man inte uppnår respekt genom att skrämmas". Mmmhmm... har du bott under en sten de senaste 70 åren?
USA är det enda landet i världen som någonsin har fällt atombomber mot ett annat land, var inte det för att skrämmas eller såg det helt enkelt väldigt roligt ut med förkolnade japaner?
Denna självpåtagna världspolis åker världen runt med sina hangarfartyg och "visar musklerna" för varenda litet skitland som inte gör precis som de vill, alltså ger dem olja gratis.

Även Nordkorea lider av svårartad hybris, men åt motsatt håll. Den statliga nyhetskanalen rapporterar att: "Satelliten nu färdas normalt i sin omloppsbana och sänder data samt sånger som hyllar grundaren president Kim Il-Sung och den nuvarande ledaren Kim Jong-il".
Här i Sverige stiftar våra politiker lagar som syftar till att övervaka varenda steg medborgarna tar och skedmatar oss ständigt med sin politiskt korrekta propaganda. Man börjar fundera på om Mona, Fredrik & Co. knäböjer inför "Kimmarnas" porträtt varje morgon eftersom de tycks se Nordkorea som ett föredöme.
Jag väntar på att få se SVT rapportera om den lyckade uppskjutningen av roboten Erlander II som cirkulerar över Sverige och sänder Internationalen dygnet runt.


Tre män i Enköping snattade choklad för tusentals kronor och stoppade den i baddräkter för kvinnor som de hade på sig under sina jackor. Hmm... ett stort chokladbegär och kvinnokläder, de där gossarna har nog lite svårt med sin sexuella identitet...
Åklagaren hade yrkat på att männen som var av utländsk härkomst skulle utvisas men tingsrätten avslog detta. Brott lönar sig i Sverige - precis som vanligt.


En japansk artist som spelade in en musikvideo i Malmö blev under en paus i inspelningen nedslagen av tre män och rånad på kamerautrustning. Japanen var vid tillfället iklädd en ananasdräkt.
Misshandel och rån är grova brott som inte är speciellt roliga att bli utsatt för, men det lär ha sett rätt kul ut med tre karlar som boxade på en enorm ananas.
Jag besökte McDonalds för ett tag sen och fick lust att lägga krokben för fånen i Ronald McDonald-kostym som sprang runt med en massa Happy Meal på en bricka. Det hade gett barnkalaset en liten extra krydda om det flög strips överallt och lilla söta mamman fick ett svettigt clownnylle i urringningen. Men eftersom jag är civiliserad så gjorde jag inte det.

Men det där med att slå en frukt till juice kanske bara var en motreaktion på den senaste tidens glasfynd i kyckling och korv. Det är med stor sannolikhet veganer och Djurens Rätt - idioter som står bakom. Ni vet sådana där som släpper ut allehanda djur ur sina burar till en långt kvalfullare död än de skulle ha fått annars.
Det är måhända som så att man blir efterbliven av att inte äta kött, vad vet jag?

Inga kommentarer: