fredag 23 oktober 2009

PK-prat i kvadrat

Det blev ett litet rabalder i media i veckan efter att Aftonbladet publicerade en debattartikel där Sverigedemokraternas partiledare varnade för den eskalerande islamiseringens negativa följder för det svenska samhället.
Anledningen till publiceringen är lika glasklar som patetisk nämligen den att Aftonbladets moder Socialdemokraterna (och övriga riksdagspartier med för den delen) oroar sig för att ett litet uppstickarparti tar röster av dem. Det är ju mindre än ett år kvar till valet...

Artikeln beskrev de krockar som uppstår mellan ett modernt västerländskt samhälle och ett som inte har följt samma utvecklingslinje sedan medeltiden.
Det som oftast händer vid dessa krockar är att svenskarna får stå tillbaka eftersom de då annars är "rasister".

Våra medier vinklar naturligtvis debatten till att artikeln skulle vara en hets mot muslimer i allmänhet, vilket den inte är. Den beskriver bara den oro som många människor känner inför hur samhället omdanas och våra politikers oerhörda flathet inför det ena kravet efter det andra.

Nu så har våran "Fria och oberoende television" - SVT - bjudit in till en debatt om ämnet "Får SD för mycket uppmärksamhet i media" på söndag kväll.
"Debatt mellan Mona Sahlin (S), partiledare, vice statsminister Maud Olofsson (C) och Lena Mellin, Aftonbladet och Daniel Poohl, tidningen Expo."

Det är gräddan av svensk politisk korrekthet som samlas. Hur i helvete kan det bli en debatt om alla tycker likadant?
Man kan dra paralleller med en del kända internutredningar hos polisen: "Den där finnen dog enligt rättsläkaren av att ni två hoppade på hans huvud, men vi kan inte se att ni har gjort något fel".

Det är inte det minsta förvånande att den tv som är så "oberoende" ställer sig på en sida, så har de alltid gjort. SVT har många likheter med media i forna DDR.
Dessutom så ska väl något som tvångsfinansieras av medborgarna opartiskt spegla alla åsikter som finns hos försörjarna?

För ett tag sedan så publicerade Aftonbladet en artikel om påstådda organstölder i Gaza. Den gången var det självklart att yttrandefriheten skulle försvaras med näbbar och klor, men nu så är det tydligen en helt annan visa.

Maud Olofsson skrek högt om alla människors lika värde men hon bör ha klart för sig att det finns länder i världen där du har ett betydligt lägre värde om du är kvinna, jude eller homosexuell.
Det är sådana värderingar som debattartikeln varnar för, men i sann PK-anda vrids det till att bli rasism och hat mot muslimer rent generellt.

I en sann demokrati ska du aldrig behöva vara rädd för att säga vad du tycker och alla åsikter ska få komma till tals. Sverige har en jävligt lång bit kvar till det.


Jag stöder inte SD:s partiprogram till 100% men hoppas ändå att de gör ett starkt val eftersom det blir en knäpp på näsan till våra etablerade riksdagspartier, media och övriga medlemmar i åsiktslikriktnings-maffian.
Samt att det sänder en signal till politikerna att de där frågorna som ni så länge har stoppat huvudet i sanden åt är någonting som en stor del av befolkningen är intresserade av.

Eller vill ni helt enkelt byta ut befolkningen så snabbt det går så att ni ska få sitta kvar?

Inga kommentarer: