fredag 20 augusti 2010

Torskar är vi allihopa

Tennis kallas ibland för "den vita sporten", det har förmodligen någonting med Björn Borg och kokain att göra. Men vad är då fotboll, den röda sporten?
Röd som i porrklubbsbelysning alltså, detta eftersom två "fotbollsprofiler" nyligen har åtalats efter att ha ertappats med ballen i fel hål. Hål tillhörande prostituerade alltså.

De båda "profilerna" är Magnus Hedman (fd. landslagsmålvakt) och Dulee Johnson (AIK).
Idrott förbrödrar minsann.


Men även våra kära politiker ertappas med den lille i fel hål. Två herrar (Jan Andersson, Norrköping och Klas Andersson, Söderköping) togs av polisen när de köpte sex av några rumänska prostituerade.
Poliserna stövlade in när Klasse var fullt upptagen med att polera den halvslake djupt ner i halsen på en av damerna.

Dessa båda herrar kandiderar till fullmäktige i sina respektive hemkommuner och var i Stockholm för att "delta i arbetet med valupptakten".
Jag är inte så hemma i politiken, men tydligen ingår det i en socialdemokratisk valarbetares vardag att provköra rumänska luder i en lägenhet ägd av LO.

Nu förstår jag plötsligt varför sossarna är så måna om massinvandring. Lite mångkulturalism i LO:s egna lokaler minsann. Jag förstår även varför fackavgiften är så hög...

Nåväl, det intressanta i sammanhanget är hur Aftonbladet hanterar detta. De skriver om det med väldigt små bokstäver till skillnad från tidigare i år då den moderate ministern Sven-Otto Littorin tvingades att avgå efter medias avslöjande om att han hade gått till en hora, något som han förnekar.

Förvisso är S-O en betydligt högre uppsatt politiker är herrarna Andersson, men är det verkligen hela orsaken?
Jag menar, de båda blev ju påkomna av polisen medan kampanjen mot S-O bygger på en utsaga från en anonym prostituerad...

Det givna svaret är väl partitillhörigheten, tänk då vad som hade hänt om det var en SD-politiker som hade doppat tasken i fel hål. Det hade blivit krigsrubriker och en lång artikelserie där diverse "statsvetare" uttalar sig om "hatet".

Nu så var det två gråsossar så då talar man tyst om saken. De etablerade riksdagspartierna försöker att framstå som moralens högborg i Sverige och just sossarna och Stali...Vänsterpartiet tillhör de som pläderat hårdast för en skärpning av sexköpslagen.

Så då blir det här lite extra lustigt samt ytterligare ett bevis på att politik i allmänhet och socialdemokrati i synnerhet är en enda orgie i hyckleri och dubbelmoral.

Inga kommentarer: