söndag 23 augusti 2009

Söndag.

Idag är jag bakfull och förmodligen lite extra lättretad men kan inte låta bli att bli förbannad när jag läser Aftonbladet.

"Reclaim Rosengård" kallar sig en flock skitungar som arrangerade en "gatufest" under parollen ”Inga snutar på Rosengård”.
De fick dock oväntat mothugg när delar av lokalbefolkningen i området jagade bort dem.

Vad gör man då?
Jo, givetvis så startar man ett upplopp. Man bygger barrikader, tänder eld på bildäck och skjuter med raketer på polisbilar, bussar och även privatbilar.
Allt medan det svenska fjanteriets förgrundsfigurer "Dialogpoliserna" står och tittar på.

Det är djupt tragiskt att privatpersoner ska behöva göra polisens arbete för att skydda sin egendom och sin omgivning.
Polisen har ju faktiskt betalt för att bland annat upprätthålla ordningen men det verkar inte stå speciellt högt på dagordningen. Men nåde dig om du trampar lite för mycket på gasen på motorvägen...

Vår försvarsminister "Tomhylsan" gör sitt bästa för att avveckla de sista resterna av det svenska försvaret, men det borde ju finnas något regemente i närheten som man kan rekvirera lämpligt materiel ifrån.
Ett par Leoparder exempelvis.

Då får upprorsmakarna det krig som de tydligen önskar.
Men i lilla Sverige får man ju inte ta i med hårdhandskarna mot folk som slår sönder en hel stadsdel, de kan ju råka slå sig eller bli "kränkta" då...
Så vi skattebetalare får nog fortsätta att betala för en "ordningsmakt" som bara står och tittar på närhelst som en flock Palestinasjalar känner för att förgylla lördagskvällen med ett litet upplopp.


Nåväl, igår tog jag några öl tillsammans med ett par damer som visade lite intressanta dans-moves. Sen gick vi till Harrys och det sög i vanlig ordning.





Inga kommentarer: