onsdag 17 juni 2009

Stackars liten...

Jag läste om en algerisk medborgare bosatt i Kiruna som nyligen dömdes till tio månaders fängelse för försök till våldtäkt, sexuellt ofredande, ofredande, olaga hot och misshandel.
10 månader för detta är väl ganska billigt, rena paketpriset. Dessutom så kommer mannen inte att utvisas eftersom åklagaren inte yrkade på detta.


Men visst är det klart att du ska få stanna här. Det vet vi ju alla att det faktum att du inte kan hålla kuken i styr enbart beror på att svenska kvinnor klär sig så oerhört slampigt. Det är ju inte kattens fel att den äter upp köttbiten du slänger åt den, det är bara naturligt.
Annat är det i Algeriet, där vet de hur man ska klä sig för att inte väcka mannens parningsinstinkter.

Sen så är ju Sverige ett enormt rikt land, vi har råd att föda sådana som dig som inget annat vill än att bidra till samhället. Samma samhälle som varit elakt nog att låsa in dig för något som inte är värre än att gå mot röd gubbe.
Det finns de som påstår att sådana som du förstör för den majoritet av immigranter som "beter sig som folk", försöker förtjäna sitt uppehälle och rättar sig efter de lagar och seder som finns här.
Men dem behöver du inte lyssna på. Alla vet att eventuella motsättningar enbart beror på att svenskarna är rasister sedan födseln.
Det ligger i deras blod, du vet ju hur barbariska de var här uppe i Norden för 1200 år sedan...

Välkommen hit, vill du ha en kaka till?

Inga kommentarer: