fredag 14 maj 2010

Finbesök

I dag har bloggens besöksräknare registrerat träffar från Rikspolisstyrelsen minsann.
Är det någon som slösurfar eller kan det vara PK-patrullen "Kommando Helle Klein" som har detekterat ett angrepp på åsiktsmonopolet i något av mina inlägg?

Apropå det ämnet så såg jag att kvällstidningarna har gått ut med namnet på mannen som mördade tre personer med yxa i Härnösand tidigare i veckan.
Namnet på personen som slog ihjäl en 16-årig tjej i Västerås med en sten i förra veckan håller de dock fortfarande inne med.

Anledningen till detta är naturligtvis att mannen i Härnösand är svensk medan västeråsaren är irakier.
Enligt våra medier så är det ju bara infödda svenskar och möjligtvis finländare som begår grova brott. Skulle det finnas en bild på en misstänkt förövare som råkar se ovanligt solbränd ut så är man snabbt framme med blekmedlet innan man publicerar en pixlad bild.

De flesta människor med förståndet i behåll inser att det finns idioter i alla samhällsklasser och kulturer.
De flesta med insyn i ämnet vet dessutom att personer med rötter i länder med stark "hederskultur" är överrepresenterade vad gäller grova våldsbrott.
Men något sådant lämpar sig inte för Svensson att känna till så det kan man inte trycka.

Så, nu har jag varit politiskt inkorrekt igen. Nu återstår bara att vänta på att insatsstyrkan ska slå in dörren och släpa med mig till Camp Sahlin för omprogrammering.

Inga kommentarer: