fredag 20 mars 2009

Japaner, japaner, japaner...

Av alla de folk som befolkar jorden så torde japaner vara de allra knepigaste. Det är helt klart som så att kombinationen rå fisk, radioaktivitet och inavel ger konstiga effekter.

Jag hittade en sida på nätet med bilder på japanska varuautomater och fick mig ett gott skratt. Här hemma kan vi köpa dricka, godis, tobak etc i automater men våra vänner i den stigande solens land har mer att välja på.
Färska ägg, paraplyer, blommor och toalettpapper får väl klassas som "märkligt men rätt ok", men när man sen hittar automater med skalbaggar och använda trosor så börjar man fundera.
Skalbaggar av arten Noshornsbagge är tydligen ett populärt husdjur, fördelen är väl att man slipper rasta dem men mysfaktorn är nog ganska låg...

Det där med begagnade trosor känns riktigt märkligt, givetvis är det "schoolgirl panties" och just det där med japaner och skolflickor är någonting jag inte riktigt begriper. Det japanska idealet tycks vara en outvecklad flicka i nedre tonåren med hästsvans och skoluniform. Sådant är straffbart i västvärlden...

Har ni förresten hört talas om "Train clubs"?
Det är en lokal designad som interiören av en tunnelbanevagn där japaner av han-kön ("män" känns som fel ord) under en simulerad resa får tafsa på så många kvinnor klädda i skolflickskläder som de vill.
Kvinnorna står utplacerade precis som på ett riktigt tåg och känslan av en resa förstärks genom skärmar utanför fönstren som visar en inspelad åktur. En inspelad konduktör som ropar ut stationsnamn ingår också i upplevelsen. Som sagt, det enda som skiljer från en riktig t-banefärd är att man kan tafsa på så många kvinnor man vill utan att riskera högerkrokar och polisanmälningar.
Den enda förhållningsregeln är att man inte får kladda ner sätet om det skulle råka gå i byxorna...
Undrar om det skulle funka i Sverige, att lösa tafsbiljett på SL?

En annan företeelse kallas hentai, det är en form av tecknad porr. Den japanska teckningsformen manga/anime är de flesta bekanta med och hentai är en betydligt perversare variant. Det finns bög-varianter men det vanligaste scenariot är blyga skolflickor (igen) som pippar till höger och vänster med varandra och diverse manliga karaktärer, samt i många fall så exotiska saker som hermafroditer och tentakelmonster.

Jag läste lite om denna om denna ehum.... stil och kan konstatera att det spännande ordet "tentakelmonstervåldtäkt" kommer att få mig att tänka en gång extra innan jag köper en japansk bil. Fan vet vad som kan ligga i handskfacket.

En annan sak som är typiskt japanskt är bacillskräcken, man kan köpa våtservetter och papper i varenda gatuhörn. På plussidan kan givetvis noteras att japanska hem är väldigt rena och fina men det där med bacillskräck rimmar lite illa med rå fisk och begagnade underkläder tycker jag.

Fast jag har väl bara inte fattat det där med kultur än...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att man blir så av att äta för mycket ris....

Anonym sa...

Fan vad äckligt med tafs-tåget.
Vi får inte glömma märkliga spelautomater. Den här har du kanske redan sett: http://www.destructoid.com/wp-content/uploads/2006/07/Boong-ga.jpg
Obs. fingeratrappen som man kan använda för att bestraffa t.ex. den prostituerade.
/Henrik Molin